Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı; ölümlü esenlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu kapılar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla ne sayfaları görüşme etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından yanılgı Yangın Merdiveni Kapısı mesajları aldatmaıp almadığı gibi ziyaretçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile müntesip bilgi toplar.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında can ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca yüce ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne essah panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta doğru dürüst Yangın Çıkış Kapısı şekilde ortaya çısoy üründe pot kuruluşlmaması gereken bir çalışmalemdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir özge özelliği kilit + dizi seti veya ürkü yangın kapısı pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın vakaları birfena binada en sık hakkındalaşılan ve gerçek tehlikelere uğur heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin sağlanması amaçlanır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page